Byłeś świadkiem zdarzenia? Dysponujesz ciekawymi materiałami własnego autorstwa? A może chcesz żeby świat dowiedział się o czymś lub o kimś ważnym?
Wyślij swój materiał na kontakt24.ox.pl i obserwuj, jak rośnie liczba jego wyświetleń.
Zapraszamy Cię do współtworzenia Portalu OX.PL!
Konkurs Regionalny Potraw i Wypieków
Konkurs Regionalny Potraw i Wypieków...
Początkiem kwietnia młodzież z Zespołu Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Cieszynie brała udział w Konkursie Regionalnym Potraw i Wypieków na Zapusty i Wielkanoc „Dorty, kołocze, krepliki i insze placki”.
Młodzi żywieniowcy i kucharze zostali wyróżnieni przez jury za „stół wielkanocny, jego estetykę i smak potraw”. Nakrycie, dekorację stołu oraz przepyszne dania przygotowali uczniowie z klasy:
3 KSG - Wiktoria Konieczny
2THŻ – Karolina Gwizdała, Kornelia Cyganek
1TŻ – Artur Nowak, Zofia Wasiak, Konrad Wawrzyczek
W przygotowaniach do konkursu pomagali również: N. Łabudek, W. Czekan, L. Kacyrz, O. Rucki, O. Nowak, J. Sudomir.
Etykiety potraw przygotowały klasy: 1TF i 1 FH.
Dziękujemy za zaangażowanie, życzymy dalszych sukcesów
GRATULUJEMY!!!
Komentarze
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.